Koningsschieten 2022

Ronnie Gielen kroont zich tot keizer van HBS Wilhelmina Ospel
 
Je hebt van die traditionele dagen en momenten, kerstmis is naar de (schoon)familie, Pasen is naar de woonboulevard en 1e Pinksterdag is het in Ospel of je eerste communie vieren of het Koningsschieten bij H.B.S. Wilhelmina. Dit laatste kon eindelijk na 2 coronajaren eindelijk weer eens georganiseerd worden. Bij enkele leden was door deze corona periode deze traditionele dag even in de vergetelheid geraakt waardoor de opkomst niet daverend was, maar een ieder zetten zijn of haar beste beentje voort.
In de ochtend mocht de jeugd het juiste voorbeeld geven, hier wist Mandy Korsten zich tot jeugdkoningin te tronen. In de middag was het de beurt aan de senioren. En na een spannende strijd, wist Ronnie Gielen zich voor het 3e jaar op rij (coronajaren 2020 en 2021 niet meegerekend) tot Koning te schieten, voor het 2e jaar op rij werd Chantal Hekers onderkoningin. Doordat Ronnie zich voor de 3e keer tot koning heeft geschoten, mag hij zich eveneens tot keizer laten kronen. De vorige schutter die zich tot keizer mocht kronen was Thijs van de Loo in 2004. Ronnie is de 9e keizer in de 125-jarige geschiedenis van de vereniging.

Zie Galerij voor de foto's.