Schietmiddagen voor de jeugd

HBS Wilhelmina organiseert een aantal middagen om de jeugd (en ouders / begeleiders) kennis te laten maken met de handboogsport en onze vereniging.
Onder begeleiding van een aantal trainers kan er die middag handboog geschoten worden.
Er zijn aan deze middag geen kosten verbonden. En ouders / begeleiders zijn ook welkom.

klik hier om je aan te melden voor de schietmiddag

Mocht je handboogschieten na deze middag super leuk vinden kun je nog 4 weken kosteloos meetrainen bij de jeugdtraining. Dit is op dinsdagavond en vrijdagavond van 19.00u tot 20.00u. Ook is er de mogelijkheid om een boog te huren. Dit kost maar € 0,50 per week.
Het handboogschieten vindt binnen plaats, dus kun je altijd schieten, of het nu slecht weer of donker is. In de zomermaanden kun je ook buiten schieten.
Als handboogschieten de sport is waar je mee verder wil, kun je lid worden van onze vereniging. De contributie is €25,- per jaar. Dan kun je ook deelnemen aan wedstrijden. Ook zijn er verschillende wedstrijddisciplines en zijn er verschillende soorten bogen waar je voor kunt kiezen.
Er worden door het jaar ook van allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zo is er ook een jeugdkamp, een overnachting, een kerstactiviteit en enkele andere jeugdactiviteiten.

Vraag je vriendjes en vriendinnetjes om mee te gaan en kom kijken wat HBS Wilhelmina jou te bieden heeft!
 
klik hier om je aan te melden voor de schietmiddag