Rabobank Clubsupport

Geacht lid HBS Wilhelmina,
 
Met de actie ‘Rabo ClubSupport’ steunt de Rabobank ook in 2021 weer de lokale clubs en verenigingen. Ook HBS Wilhelmina heeft zich ingeschreven voor deelname aan de actie. Om een leuk sponsorbedrag bij elkaar te verdienen hebben we joúw steun nodig.

Leden van de Rabobank Weerterland en Cranendonck kunnen hun stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Bankiert u bij de Rabobank, maar bent u nog geen lid? Dan kunt u gratis lid worden. Doet u dit voor 1 okt, dan mag u straks stemmen. De stemperiode duurt van 4 tot 25 oktober. Rabobank een stuurt e-mail met stemcode aan haar leden.

Met het verzamelde sponsorbedrag van ‘Rabo ClubSupport’ willen we onder andere enkele ideeën om de jeugd uit onze regio weer meer aan het handboogschieten te krijgen verder realiseren.
 
Dus …… geef je stem aan HBS Wilhelmina.
 
Alvast bedankt!
 
 
Een sportieve groet,

Luc van de Loo
Secretaris
1179 HBS Wilhelmina Ospel